استعلام
-1تخلف از مقررات بهداشتی مشمول مواد 39و 40قانون تعزیرات حکومتی امور بهداشتی و درمانی مصوب
1367است یا مشمول ماده 13قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی مصوب 1346؟
-2موضوع در صلاحیت دادگاه است یا سازمان تعزیرات ؟
پاسخ اداره کل حقوقی
1و (2با عنایت به مواد ،68 ،17 ،2تبصره یک ماده 72و 73قانون نظام صنفی مصوب 1382با اصلاحات و
الحاقات بعدی ،تخلف از مقررات بهداشتی واحد صنفی به استثنای صنوفی که قانون خاص دارند مشمول این قانون
و در صلاحیت سازمان تعزیرات حکومتی است.
دکتر احمد رفیعی
مدیرکل حقوقی قوه قضاییه