مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۹۹/۸۷۸

تاریخ نظریه:

استعلام

در خصوص تعدد جرم در صورتی که شکات سه نفر باشند و یک نفر از آنها رضایت دهد ،در راستای اصلاح حکم چگونه باید عمل نمود؟ آیا باید از قواعد تعدد عدول نمود؟

پاسخ اداره کل حقوقی

در فرض سؤال که فردی مرتکب سه جرم متعدد )اعم از مختلف یا غیر مختلف( شده است ،گذشت یکی از شکات بعد از صدور حکم قطعی ،در مجازات تعیینشده که بر اساس مقررات تعدد جرم موضوع ماده 134قانون مجازات اسلامی اصلاحی 1399صادر شده است ،تأثیر ندارد. دکتر احمد رفیعی مدیرکل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۹۹/۸۷۸ مورخ ۱۳۹۹/۰۷/۲۲ | مرکز حقوقی راهبرد