استعلام
در خصوص اجرای دادنامهای که هدیه نامزدی وسیله نقلیهای بوده و به غیر منتقل شده و در حکم تلف محسوب
است ،آیا محکومعلیه باید قیمت یومالادا مال تلف شده را پرداخت کند یا قیمت روز تلف را؟
پاسخ اداره کل حقوقی
گرچه سؤال مبهم است؛ اما با توجه به صدر آن ،چنانچه سؤال ناظر به موردی باشد که دادگاه حکم به استرداد
وسیله نقلیه )هدیه نامزدی( داده است و در مرحله اجرای حکم معلوم شده است که وسیله نقلیه تلف شده یا در حکم
تلف باشد ،مادام که حکم مذکور به قوت خود باقی است ،اجرای احکام تکلیفی جز اقدام برابر ماده 46قانون اجرای
احکام مدنی مصوب 1356ندارد.
دکتر احمد رفیعی
مدیرکل حقوقی قوه قضاییه