مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۹۹/۷۷۱

تاریخ نظریه:

استعلام

محاسبه موعد »سه روز پس از جلسه« مذکور در ماده 135قانون آیین دادرسی مدنی -1آیا باید مطابق ماده 445قانون آیین دادرسی مدنی انجام پذیرد؟ -2در صورت مثبت بودن پاسخ کدام روز باید به عنوان تاریخ ابلاغ یا اعلام محسوب شود؟

پاسخ اداره کل حقوقی

1و -2وفق ماده 135قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب » 1379هریک از اصحاب دعوی که جلب شخص ثالثی را لازم بداند ،میتواند تا پایان جلسه اول دادرسی جهات و دلایل خود را اظهار کرده و ظرف سه روز پس از جلسه با تقدیم دادخواست از دادگاه جلب او را بنماید «...بر این اساس از آنجا که ابتدای موعد بعد از تاریخ جلسه دادرسی اعلام شده است ،مطابق ماده 445قانون موصوف روز جلسه دادرسی به عنوان تاریخ اعلام و نیز روز تقدیم دادخواست جلب ثالث به عنوان روز اقدام ،جزء مدت سه روز محسوب نمیشود. دکتر احمد رفیعی مدیرکل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۹۹/۷۷۱ مورخ ۱۳۹۹/۰۶/۰۲ | مرکز حقوقی راهبرد