استعلام
چنانچه برای شرکتی هیأت تصفیه تعیین شده و شرکت در حال تصفیه باشد و خواهان )شرکت( بدون رعایت ماده
206لایحه اصلاح قسمتی از قانون تجارت مصوب ) 1347بدون ذکر عبارت در حال تصفیه و بدون اشاره به مدیر
یا مدیران تصفیه( اقامه دعوی کند و یا اینکه خوانده بدون رعایت ماده فوق تجدیدنظرخواهی کند آیا چنین دعوایی
قابلیت استماع دارد؟
پاسخ اداره کل حقوقی
در فرض سؤال که خواهان دعوای بدوی ،شرکت در حال تصفیه است ،با عنایت به ماده 212لایحه قانونی اصلاح
قسمتی از قانون تجارت مصوب 1347طرح دعوا و یا دفاع از دعوا بر عهده مدیر یا مدیران تصفیه است و عدم ذکر
نام مدیر تصفیه با عبارت »در حال تصفیه« در دنبال نام شرکت در دادخواست مانع رسیدگی دادگاه به دعوای مطرح
شده یا رسیدگی به تجدیدنظرخواهی نیست ،و دادگاه موظف به رسیدگی و صدور حکم مقتضی است.
دکتر احمد رفیعی
مدیرکل حقوقی قوه قضاییه