استعلام
در صورتی که شخصی در سال 1342وکالتنامه رسمی مطلق در خصوص کلیه اموال به وکیل خود اعطا کند ،آیا
این وکالتنامه صرف ًا شامل اموالی است که تا زمان اعطای وکالت در مالکیت موکل بوده است یا اموالی که بعد از
تاریخ اعطای وکالت در مالکیت موکل ایجاد شده است را نیز شامل میشود؟
پاسخ اداره کل حقوقی
با عنایت به قوانین موضوعه از جمله ماده 660قانون مدنی ،اصل بر این است که اطلاق اختیارات وکیل شامل تمام
امور و اموال موکل در هر اوضاع و زمان میشود؛ مگر آنکه قرینهای بر خلاف آن وجود داشته باشد.
دکتر احمد رفیعی
مدیرکل حقوقی قوه قضاییه