مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۹۹/۳۱۶

تاریخ نظریه:

استعلام

آیا برای ورود دستگاه بیسیم واکی تاکی فرکانس 400تا 470برد 500تا 1000متر به مارک Motorolaمدل mt-yyyRفرکانس UHFکاربرد غیر نظامی دارد داشتن مجوز وزارت دفاع یا وزارت ارتباطات و اطلاعات ضروری است؟

پاسخ اداره کل حقوقی

با عنایت به صراحت و اطلاق ماده 6قانون استفاده از بیسیمهای اختصاصی و غیر حرفهای )آماتوری( مصوب سال 25/12/1345و بند »ث« و »چ« ماده 122قانون امور گمرکی مصوب 22/8/1390و بند »الف« ماده 2آیین نامه اجرایی قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز مصوب ،21/10/1392 »وارد کردن دستگاههای فرستنده بیسیم به کشور از هر نوع حسب مورد مستلزم کسب مجوز قبلی از مرجع یا مراجع ذیربط قانونی از جمله وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ،وزارت اطلاعات و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح میباشد«. دکتر احمد رفیعی سرپرست اداره کل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۹۹/۳۱۶ مورخ ۱۳۹۹/۰۳/۳۱ | مرکز حقوقی راهبرد