استعلام
آیا شورای حل اختلاف ملزم به تبعیت از آراء صادره از حوزههای قضایی خارج از محل حوزه شورای حل اختلاف
موضوع ماده 15قانون شورای حل اختلاف مصوب 1394است؟
پاسخ اداره کل حقوقی
مراد از مرجع قضایی در ماده 15قانون شوراهای حل اختلاف مصوب 1394دادگاههایی است که در حوزه قضایی
محل استقرار شورای مربوط استقرار دارند؛ در غیر این مورد شورای حل اختلاف ملزم به تبعیت از آراء صادره از
حوزههای قضایی خارج از حوزه شورای حل اختلاف نیست.
دکتر احمد محمدی باردئی
معاون اداره کل حقوقی قوه قضاییه