مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۹۹/۱۹۶۲

تاریخ نظریه:

استعلام

با توجه به ذیل ماده 19قانون روابط موجر و مستأجر مصوب ،1356چنانچه رأی در دادگاه بدوی قطعی شود، مبداً شش ماه موضوع این ماده ،ابلاغ رأی مذکور است یا قطعیت )انقضاء مهلت اعتراض( آن؟

پاسخ اداره کل حقوقی

مبدأ احتساب مهلت شش ماهه مقرر در فراز پایانی ماده 19قانون روابط موجر و مستأجر مصوب ،1356 حسب مورد ابلاغ رأی قطعی یا قطعیت رأی است؛ بنابراین در فرض سؤال ،مبدأ احتساب این مهلت ،تاریخ انقضای مهلت اعتراض نسبت به رأی دادگاه بدوی است. دکتر احمد محمدی باردئی معاون اداره کل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۹۹/۱۹۶۲ مورخ ۱۴۰۰/۰۱/۱۸ | مرکز حقوقی راهبرد