مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۹۹/۱۹۵۷

تاریخ نظریه:

استعلام

آیا کارمند سازمان اوقاف و امور خیریه که از اموال یا وجوه متعلق به موقوفه به نفع خود یا دیگری برداشت و تصاحب میکند ،مشمول ماده 5قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء ،اختلاس و کلاهبرداری مصوب 1367خواهد بود؟

پاسخ اداره کل حقوقی

مطابق ماده 2قانون تشکیلات و اختیارات سازمان حج و اوقاف و امور خیریه مصوب ،1363این سازمان وابسته به وزارت ارشاد اسلامی است؛ بنابراین کارمندان و کارکنان سازمان مذکور که از سازمانهای وابسته به دولت است، مشمول حکم مقرر در ماده 5قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء ،اختلاس و کلاهبرداری مصوب 1367هستند. دکتر احمد محمدی باردئی معاون اداره کل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۹۹/۱۹۵۷ مورخ ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ | مرکز حقوقی راهبرد