استعلام
خواهشمند است نقطه نظرات حقوقی پیرامون سوال ذیل جهت بهرهبرداری همکاران قضایی به این دادگستری اعلام
شود.
چنانچه رای صادره از دادگاه کیفری دو به ضرر شخص ثالث باشد آیا نامبرده میتواند دعوی اعتراض ثالث نسبت
به آن رای مطرح نماید یا خیر؟
پاسخ اداره کل حقوقی
در صورتی که شخص ثالث نسبت به حکم دادگاه کیفری راجع به استرداد مال یا ضبط آن معترض باشد ،مطابق تبصره
2ماده 148قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392و ماده 215قانون مجازات اسلامی مصوب 1392عمل
خواهد شد.
دکتر احمد محمدی باردئی
معاون اداره کل حقوقی قوه قضاییه