استعلام
آیا ماده 4قانون مدیریت خدمات کشوری ،تبصره ذیل ماده 4قانون محاسبات عمومی کشور مصوب 1366
را نسخ کرده است؟
پاسخ اداره کل حقوقی
به موجب ماده 127قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب 1386با اصلاحات بعدی ،کلیه قوانین عام و
خاص مغایر بجز قانون بازنشستگی پیش از موعد کارکنان دولت مصوب 1386از تاریخ لازمالاجرا شدن
قانون مدیریت خدمات کشوری لغو میشوند .لذا صرف نظر از اینکه در تبصره ماده 4قانون محاسبات عمومی
کشور مصوب 1366با اصلاحات بعدی ،عبارت »از نظر این قانون« ذکر شده است ،با توجه به تکمیل ماده 4
قانون مزبور با ماده 4مدیریت خدمات کشوری و تبصرههای آن ،تبصره ماده 4قانون محاسبات عمومی کشور
مصوب 1366با اصلاحات بعدی ،مغایرتی با ماده 4قانون مدیریت خدمات کشوری و تبصرههای آن ندارد.
لذا تبصره مذکور ،نسخ نشده و همچنان واجد اعتبار قانونی است.
دکتر احمد محمدی باردئی
معاون اداره کل حقوقی قوه قضاییه