مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۹۹/۱۵۹

تاریخ نظریه:

استعلام

آیا در درخواست گواهی رشد لازم است ولی یا قیم متقاضی طرف دعوا قرار گیرد؟

پاسخ اداره کل حقوقی

اثبات رشد جزو امور حسبی است و تقدیم دادخواست موضوع ماده 8قانون حمایت خانواده مصوب 1391موجب تغییر ماهیت آن نمیشود؛ همچنین وفق قانون راجع به رشد متعاملین مصوب ،1313اثبات رشد باید به طرفیت دادستان اقامه شود؛ بدیهی است ولی قهری یا قیم میتواند وفق ماده 44قانون امور حسبی مصوب 1319به تصمیم دادگاه در این خصوص اعتراض کند. دکتر احمد محمدی باردئی معاون اداره کل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۹۹/۱۵۹ مورخ ۱۳۹۹/۰۲/۲۴ | مرکز حقوقی راهبرد