استعلام
در خصوص توقیف اموال منقول که نزد شخص ثالث است مثلا ودیعه مسکن اگر موجر پس از توقیف مبلغ ودیعه را
به اجرا تحویل ندهند آیا برای مطالبه باید دادخواست جداگانه داد و طرح دعوی نمود یا ضمانت اجرا در اجرای احکام
مدنی دارد و با دستور در همین پرونده اموال ثالث موجر قال توقیف و وصول است؟
پاسخ اداره کل حقوقی
در صورت حال بودن طلب محکومعلیه از شخص ثالث )در فرض سؤال موجر( و پذیرش پرداخت دین از سوی ثالث
و امتناع وی از تأدیه آن ،با توجه به ماده 94قانون اجرای احکام مدنی مصوب ،1356واحد اجرای احکام میتواند
به میزان طلب مزبور از دارایی شخص ثالث توقیف کند و به تقدیم دادخواست و طرح دعوای جداگانه نیازی نیست.
دکتر احمد رفیعی
سرپرست اداره کل حقوقی قوه قضاییه