مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۹۹/۱۲۲۵

تاریخ نظریه:

استعلام

میزان خسارات بزه تخریب موضوع ماده 677قانون مجازات اسلامی کتاب پنجم تعزیرات چگونه تعیین می شود؟ آیا صرفا به ادعای شاکی اکتفا می شود یا با نظر کارشناس یا با توافق طرفین تعیین میگردد؟

پاسخ اداره کل حقوقی

ارزش مال مورد تخریب حسب مورد ممکن است در اجرای صدر ماده 15قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392و بند »پ« ماده 68همین قانون توسط شاکی )مستندات شکوائیه( یا با توافق طرفین یا جلب نظر کارشناس یا به نحو دیگری به تشخیص مقام قضایی تعیین شود .در اعمال قانون مورد بحث ،معیار ،ارزش مال موضوع تخریب در زمان وقوع جرم است. دکتر احمد محمدی باردئی معاون اداره کل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۹۹/۱۲۲۵ مورخ ۱۳۹۹/۰۸/۲۴ | مرکز حقوقی راهبرد