مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۹۹/۱۰۳۴

تاریخ نظریه:

استعلام

چنانچه احد از کارکنان دستگاه قضایی ملک خود را به مرکز وکلا ،کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه به فروش برساند آیا مشمول قانون منع مداخله کارمندان در معاملات دولتی است؟

پاسخ اداره کل حقوقی

با توجه به بند »ب« ماده 29قانون برگزاری مناقصات مصوب 1383و لحاظ معاملات موضوع تبصره 3ماده یک قانون راجع به منع مداخله وزراء و نمایندگان مجلسین و کارمندان در معاملات دولتی و کشوری مصوب ) 1337به ویژه بند 17ذیل تبصره مذکور( در فرض استعلام خرید مال غیرمنقول توسط مرکز وکلاء ،کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه از کارمند دولت از شمول محدودیت مقرر در قانون اخیرالذکر خارج و فاقد منع قانونی است. دکتر احمد رفیعی مدیرکل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۹۹/۱۰۳۴ مورخ ۱۳۹۹/۰۸/۲۱ | مرکز حقوقی راهبرد