مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۹۹/۱۰۱۴

تاریخ نظریه:

استعلام

آیا مخلوط کردن آب با شیر و فروش آن به مردم به منظور سوء استفاده مشمول بند 2از ماده 1و بند 1از ماده 2قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی مصوب 1346با اصلاحات بعدی است؟

پاسخ اداره کل حقوقی

طبق بند 2ماده 1قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی مصوب 1346با اصلاحات بعدی» ،مخلوط کردن مواد خارجی به جنس به منظور سوء استفاده« ،جرم محسوب و مرتکب حسب مورد به یکی از مجازاتهای مقرر در بندهای ماده ) 2اصلاحی (18/12/1353قانون مذکور محکوم خواهد شد .بنابراین فرض سؤال ،یعنی مخلوط کردن آب و شیر به منظور سوء استفاده نیز مشمول مقررات مذکور است. دکتر احمد رفیعی مدیرکل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۹۹/۱۰۱۴ مورخ ۱۳۹۹/۰۸/۱۹ | مرکز حقوقی راهبرد