مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۹۸/۸۱۷

تاریخ نظریه:

استعلام

آیا آرای صادره از محاکم دادگستری که در مقام تجدید نظرخواهی از آرای شورای حل اختلاف صادر گردیده است قابل اعاده دادرسی است؟

پاسخ اداره کل حقوقی

بازگشت به استعلام شماره 980033مورخ 1398/5/12به شماره ثبت وارده 817مورخ ،1398/5/19نظریه مشورتی این اداره کل به شرح زیر اعلام میگردد: با عنایت به اطلاق ماده 426قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب 1379و سایر مقررات مربوط ،موجبی برای خروج آراء صادره از محاکم دادگستری که در مقام تجدید نظرخواهی از آراء شورای حل اختلاف صادر میشود ،از شمول مقررات مربوط به اعاده دادرسی وجود ندارد. دکتر محمد علی شاه حیدری پور مدیر کل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۹۸/۸۱۷ مورخ ۱۳۹۸/۰۶/۲۰ | مرکز حقوقی راهبرد