مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۹۸/۷۷۰

تاریخ نظریه:

استعلام

شخص »الف« گوشی خود را مفقود و شخص »ب« آن را پیدا میکند و مورد استفاده قرار میدهد و با مطالبه شخص »الف« ،از استرداد خودداری مینماید .آیا عمل شخص »ب« جرم محسوب میشود؟

پاسخ اداره کل حقوقی

بازگشت به استعلام شماره 9027/758/29000مورخ 1398/05/13به شماره ثبت وارده 770مورخ ،1398/05/13نظریه مشورتی این اداره کل به شرح زیر اعلام میگردد: در صورتی که فردی مالی را بیابد و از استرداد آن به مالک خودداری ورزد ،صرف این عدم استرداد با عنایت به ماده 2قانون مجازات اسلامی 1392جرم نمیباشد. دکتر محمد علی شاه حیدری پور مدیر کل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۹۸/۷۷۰ مورخ ۱۳۹۸/۰۶/۲۶ | مرکز حقوقی راهبرد