مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۹۸/۷۶۲

تاریخ نظریه:

استعلام

میگردد در پروندهای وکیل خواهان نشانی خوانده را زندان اعلام نموده است ،آیا زندان اقامتگاه محسوب آیا در این فرض صلاحیت محلی برای شورای حل اختلاف حوزه مربوط ایجاد میشود؟

پاسخ اداره کل حقوقی

بازگشت به استعلام شماره 9031/16343/1مورخ 1398/5/9به شماره ثبت وارده 762مورخ ،1398/5/12نظریه مشورتی این اداره کل به شرح زیر اعلام میگردد: -1زندان اقامتگاه محسوب نمیشود؛ اما به موجب قسمت اخیر ماده 77قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی وانقلاب در امور مدنی مصوب ،1379در صورتی که خوانده در بازداشتگاه یا زندان باشد ،دادخواست و اوراق دعوی به وسیله اداره زندان به نامبرده ابلاغ میشود. -2با توجه به پاسخ پرسش قبلی ،پاسخ به این سوال روشن است. دکتر محمد علی شاه حیدری پور مدیر کل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۹۸/۷۶۲ مورخ ۱۳۹۸/۰۶/۰۳ | مرکز حقوقی راهبرد