مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۹۸/۷۰۱

تاریخ نظریه:

استعلام

آیا در موارد احضار متهم از طریق بستگان ،نشر آگهی ضروری است؟

پاسخ اداره کل حقوقی

بازگشت به استعلام شماره 9031/14636/1مورخ 1398/04/30به شماره ثبت وارده 701مورخ ،1398/05/01نظریه مشورتی این اداره کل به شرح زیر اعلام میگردد: نشر آگهی موضوع ماده 174قانون آیین دادرسی کیفری 1392ناظر به زمانی است که به واسطه معلوم نبودن محل اقامت متهم ،ابلاغ احضاریه ممکن نباشد و اقدامات برای دستیابی به متهم به نتیجه نرسد و ابلاغ به طریق دیگری میسر نگردد؛ ولی در فرض استعلام که محل اقامت متهم معلوم بوده و ابلاغ به صورت قانونی مطابق ماده 69قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب 1375امکانپذیر است ،موضوع از شمول ماده 174 مارالذکر خارج است و لزومی به نشر آگهی نیست. دکتر محمد علی شاه حیدری پور مدیر کل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۹۸/۷۰۱ مورخ ۱۳۹۸/۰۶/۰۳ | مرکز حقوقی راهبرد