استعلام
در خصوص اوراق پروندههای قدیمی که پس از اسکن امحاء شده است ،آیا اصحاب پرونده میتوانند تقاضای پرینت
نمایند و آیا برابر با اصل نمودن این اوراق وجاهت قانونی دارد؟
پاسخ اداره کل حقوقی
بازگشت به استعلام شماره 9031/14203/1مورخ 1398/4/27به شماره ثبت وارده 675مورخ
،1398/4/30نظریه مشورتی کمیسیون آیین دادرسی مدنی این اداره کل به شرح زیر اعلام میگردد:
با عنایت به قسمت 2بند »ت« ماده 38قانون احکام دائمی برنامههای توسعه کشور مصوب 1395که مقرر میدارد
»اطلاعات و اسناد تبدیلی در کلیه مراجع قضایی و اداری سندیت داشته و قابل استفاده است« ،بنابراین چنانچه اصحاب
دعوا تقاضای پرینت اوراق اسکن شده پروندهها را بنمایند ،تصدیق این امر که پرینت از نسخه اسکن شده گرفته شده
است ،با منع قانونی مواجه نیست.
دکتر محمد علی شاه حیدری پور
مدیرکل حقوقی قوه قضاییه