استعلام
آیا مجازات ذیل ماده 614قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات ،در مواردی که ایراد ضرب و جرح عمدی منجر به
شکستن یک یا چند دندان شخص شاکی گردد نیز قابل اعمال است؟
پاسخ اداره کل حقوقی
بازگشت به استعلام شماره 9037/1034/2000مورخ 1398/01/24به شماره ثبت وارده 64مورخ
،1398/01/25نظریه مشورتی این اداره کل به شرح زیر اعلام میگردد:
شکستن یا از بین بردن دندان ،نقص عضو محسوب میشود و میتواند با رعایت سایر مقررات ،مشمول حکم ماده 614
قانون مجازات اسلامی 1375شود.
دکتر محمد علی شاه حیدری پور
مدیرکل حقوقی قوه قضاییه