استعلام
آیا نصاب یک نفر وکیل موضوع صدر ماده 190قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392در خصوص شاکی نیز
لازمالرعایه است؟
پاسخ اداره کل حقوقی
بازگشت به استعلام شماره 9026/565/1631مورخ 1398/4/24به شماره ثبت وارده 635مورخ
،1398/4/25نظریه مشورتی کمیسیون آیین دادرسی کیفری ) (2این اداره کل به شرح زیر اعلام میگردد:
محدودیت مذکور در ماده 190قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392در خصوص همراهی تنها یک وکیل با متهم
در جریان تحقیق بازپرس دلالتی بر تعیین حد نصاب وکلای شاکی یا متهم در مرحله تحقیقات مقدماتی ندارد و موضوع
ماده مذکور منصرف از حضور وکیل یا وکلای شاکی در جریان تحقیقات بازپرسی میباشد؛ ضمناً متذکر میشود حد
نصاب تعداد وکلای شاکی و متهم در رسیدگی کیفری در مواد 346و 385قانون فوقالذکر تعیین شده است.
دکتر احمد رفیعی
معاون اداره کل حقوقی قوه قضاییه