مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۹۸/۵۰۵

تاریخ نظریه:

استعلام

آیا تنظیم هر نامهای که توسط چند نفر از قضات به امضاء برسد تخلف انتظامی است؟

پاسخ اداره کل حقوقی

بازگشت به استعلام شماره 9020/5005/65مورخ 1398/4/4به شماره ثبت وارده 505مورخ ،1398/4/4 نظریه مشورتی کمیسیون قوانین عمومی و بینالملل این اداره کل به شرح زیر اعلام میگردد: با توجه به نسخ ماده 113قانون اصول تشکیلات عدلیه مصوب 1307بر اساس ماده 55قانون نظارت بر رفتار قضات مصوب 1390و با عنایت به تخلفات انتظامی قضات در مواد 13الی 18این قانون ،امضای جمعی قضات در یک نامه فاقد وصف تخلف انتظامی است .بدیهی است که قضات نیز باید در مکاتبات شؤون قضایی را مطابق قوانین و مقررات مربوطه رعایت نمایند. دکتر محمد علی شاه حیدری پور مدیر کل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۹۸/۵۰۵ مورخ ۱۳۹۸/۰۶/۲۰ | مرکز حقوقی راهبرد