مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۹۸/۲۷۱

تاریخ نظریه:

استعلام

-1آیا خدمت قضات بازنشستهای که با اذن مقام معظم رهبری و انعقاد قرارداد با دادگستری در مناصب قضایی مشغول خدمت میباشند ،مشمول مقررات تبصره 4ماده 6قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت دادگستری مصوب 1376 خواهد بود؟ -2آیا پس از اعلام پایان قرارداد ،مدت سه سال که قاضی بازنشسته در محل خدمت سابق که هم محل خدمت قبل از بازنشستگی و محل خدمت مدت قرارداد سه ساله بوده ،حق وکالت خواهد داشت؟

پاسخ اداره کل حقوقی

بازگشت به استعلام شماره /1ت/9/ش مورخ 1398/2/23به شماره ثبت وارده 271مورخ ،1398/3/1 نظریه مشورتی کمیسیون آیین دادرسی مدنی این اداره کل به شرح زیر اعلام میگردد: با لحاظ اینکه معیار محدودیت مذکور در تبصره 4ماده 6قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت دادگستری مصوب 1376 انجام خدمت قضایی است ،لذا بازنشستگی قاضی و اشتغال مجدد و یا ادامه خدمت قضایی پس از بازنشستگی تأثیری در محدودیت مذکور ندارد. دکتر محمد علی شاه حیدری پور مدیرکل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۹۸/۲۷۱ مورخ ۱۳۹۸/۰۷/۰۹ | مرکز حقوقی راهبرد