استعلام
در صورتی که محکومعلیه زندانی دارای وکیل تعیینی باشد ،آیا لازم است که وکیل هزینه دادرسی فرجام خواهی
را پرداخت کند؟
پاسخ اداره کل حقوقی
به تصریح ماده 438قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ،1392هرگاه فرجامخواه زندانی باشد ،از پرداخت هزینه
فرجامخواهی در امری که به موجب آن زندانی است معاف میشود و مداخله وکیل اعم از تعیینی یا تسخیری نیز
موجب از بین رفتن این معافیت نمیشود.
دکتر احمد رفیعی
سرپرست اداره کل حقوقی قوه قضاییه