مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۹۸/۱۸۳۵

تاریخ نظریه:

استعلام

آیا دعوی به طرفیت مناطق شهرداری یا شعب بانکها که به نظر فاقد شخصیت حقوقی مستقل هستند صحیح است؟

پاسخ اداره کل حقوقی

گرچه مناطق شهرداری دارای شخصیت حقوقی مستقل از شهرداری مرکز نمیباشد و شعبه بانک دارای شخصیت حقوقی مستقل از بانک نیست با این حال با عنایت به تبصره ماده 75و ذیل ماده 23قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی وانقلاب در امور مدنی مصوب 1379در صورت طرح دعوا به طرفیت مناطق شهرداری یا شعب بانک ،در واقع شهرداری و بانک طرف دعوا قرار گرفته و دعوا قابل استماع است. دکتر احمد رفیعی سرپرست اداره کل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۹۸/۱۸۳۵ مورخ ۱۳۹۸/۱۲/۰۵ | مرکز حقوقی راهبرد