مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۹۸/۱۵۷۹

تاریخ نظریه:

استعلام

با توجه به ماده 32قانون آیین دادرسی مدنی ،آیا معرفی نماینده حقوقی توسط بانکها و موسسات اعتباری خصوصی منطبق بر قانون است؟

پاسخ اداره کل حقوقی

بازگشت به استعلام فاقد شماره مورخ 1398/8/28به شماره ثبت وارده 1579مورخ ،1398/9/27نظریه مشورتی این اداره کل به شرح زیر اعلام میشود: بانکها و مؤسسات مالی اعتباری خصوصی از اشخاص حقوقی موضوع ماده 32قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب 1379خارجاند و مجاز به معرفی نماینده حقوقی نیستند؛ لذا مدیر مربوط باید شخصاً یا با معرفی وکیل دادگستری جهت طرح دعوا یا تعقیب آن اقدام کند. دکتر احمد رفیعی معاون اداره کل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۹۸/۱۵۷۹ مورخ ۱۳۹۸/۱۰/۰۸ | مرکز حقوقی راهبرد