استعلام
در خصوص اجراییه صادره از محاکم حقوقی در راستای اجرای رأی هیات تشخیص اداره تعاون ،کار و رفاه آیا
توافق محکومعلیه و محکومله در مراجع غیر دادگستری )اداره کار( قابلیت و اعتبار حقوقی و قانونی دارد؟
پاسخ اداره کل حقوقی
مطابق ماده 166قانون کار مصوب 1369و آییننامه طرز اجرای آرای قطعی هیأتهای تشخیص و حل اختلاف
موضوع ماده 166قانون کار مصوب 1370هیأت وزیران ،آراء قطعی صادره از مراحع حل اختلاف کار به وسیله
اجرای احکام دادگاهها به مورد اجرا گذاشته میشود .بنابراین مقررات قانون اجرای احکام مدنی مصوب 1356در
مورد این قبیل اجراییهها لازمالرعایه است و با عنایت به مواد 24و 40قانون مذکور ،در صورتیکه طرفین در
جریان اجرا توافق منجز و قطعی در خصوص موضوع اجرا و نحوه آن بنمایند ،وفق مواد یادشده رفتار میشود.
دکتر محمد علی شاه حیدری پور
مدیرکل حقوقی قوه قضاییه