استعلام
خواهان به طرفیت »الف« و»ب« دعوی ابطال واگذار نامه مطرح میکند در واگذر نامه خواهان مالی را به»الف«
فروخته و»الف« همان مال را به »ب« میفروشد در صورتی که حکم بر ابطال واگذارنامه خواهان با »الف« صادر
شود و شخص »الف« اعتراضی به رأی نداشته باشد آیا شخص»ب« حق تجدیدنظرخواهی دارد؟ چرا/.ع
پاسخ اداره کل حقوقی
با عنایت به بند الف ماده 335قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب 1379و
ماده 26قانون تشکیل دادگاههای عمومی و انقلاب مصوب 1373با اصلاحات بعدی هر یک از طرفین دعوا که از
رأی صادره متضرر شده باشد حق درخواست تجدیدنظر دارد و تشخیص مصداق حسب مورد بر عهده دادگاه
رسیدگی کننده به تجدیدنظرخواهی است.
دکتر احمد رفیعی
سرپرست اداره کل حقوقی قوه قضاییه