مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۹۸/۱۲۸۷

تاریخ نظریه:

استعلام

چنانچه نظریه کارشناسی در خصوص قصور پزشکی از هیات بدوی و تجدید نظر انتظامی سازمان نظام پزشکی استعلام شده باشد و مجدداً اعتراض موجهی واصل گردد ،آیا دادیاری مکلف به استعلام مجدد نظر هیأت عالی انتظامی سازمان نظام پزشکی است؟

پاسخ اداره کل حقوقی

بازگشت به استعلام شماره 1398168004407587مورخ 1398/08/06به شماره ثبت وارده 1287مورخ ،1398/08/12نظریه مشورتی این اداره کل به شرح زیر اعلام میگردد: در مواردیکه مراجع قضایی در اجرای تبصره های سه و پنج ماده 35و ماده 41قانون تشکیل سازمان نظام پزشکی مصوب 1383و نیز مواد 90،63و بند واو ماده 95آیین رسیدگی دادسرا و هیأتهای انتظامی سازمان نظام پزشکی، نظر کارشناسی هیأتهای بدوی نظام پزشکی را استعلام میکنند ،این مراجع موظفاند در مهلت تعیین شده ،نظر کارشناسی خود را به مرجع قضایی اعلام دارند و هرگونه اعتراضی به نظریه کارشناسی مزبور به مانند سایر نظرات کارشناسی به مرجع قضایی مربوط اعلام میشود و مرجع قضایی برابر عمومات قانون آیین دادرسی در صورت صدور قرار ارجاع کارشناسی مجدد ،میتواند نظر کارشناس دیگری مانند پزشکی قانونی و یا حسب مورد نظر هیأت تجدیدنظر انتظامی نظام پزشکی یا هیأت عالی نظام پزشکی را استعلام کند. دکتر احمد رفیعی معاون اداره کل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۹۸/۱۲۸۷ مورخ ۱۳۹۸/۰۸/۲۰ | مرکز حقوقی راهبرد