استعلام
با توجه به حکم مقرر در بند 9ماده 6آییننامه اجرایی تشکیلات انتخابات داخلی و امور مالی شوراهای اسلامی
شهرها مصوب 1378که رئیس شورا را سخنگوی شورا میداند؛ مگر آن که شورا عضو دیگری را تعیین کند،
چنانچه اکثریت اعضای شورا انتخاب سخنگویی غیر از رئیس شورا را خواستار شوند ،آیا رئیس شورا میتواند این
امر را منوط به اعلام رضایت خود نماید؟
پاسخ اداره کل حقوقی
با عنایت به بند 9ماده 6آییننامه اجرایی تشکیلات ،انتخابات داخلی و امور مالی شوراهای اسلامی شهرها مصوب
11/1/1378هیأت وزیران ،رئیس شورا ،سخنگوی شورا است؛ مگر آنکه اعضای شورا عضو دیگری را تعیین
کنند که در این صورت موافقت رئیس شورا شرط نمیباشد و نظریه اکثریت ملاک است.
دکتر محمد علی شاه حیدری پور
مدیرکل حقوقی قوه قضاییه