استعلام
آیا رأی صادره در اجرای مفاد ماده 510از قانون آیین دادرسی کیفری قطعی است یا قابل تجدیدنظر میباشد؟
پاسخ اداره کل حقوقی
بازگشت به استعلام شماره 9026/979/1631مورخ 1398/07/15به شماره ثبت وارده 1156مورخ
،1398/07/15نظریه مشورتی این اداره کل به شرح زیر اعلام میگردد:
با توجه به اینکه در ماده 510قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392به قطعیت یا قابلیت تجدیدنظرخواهی و فرجام
نسبت به حکم واحد صادره در اجرای ماده مزبور تصریح به عمل نیامده است ،بنابراین در خصوص مورد مذکور باید
به قواعد عام حاکم بر تجدیدنظرخواهی یا قابلیت فرجام نسبت به آرای دادگاهها رجوع گردد و لذا با لحاظ مواد ،427
428و 443قانون فوقالذکر ،آرای دادگاههای کیفری قابل تجدیدنظر و فرجام و آرای صادره از سوی دادگاه
تجدیدنظر )در خصوص موضوع ماده 510قانون صدرالذکر( قطعی است.
دکتر احمد رفیعی
معاون اداره کل حقوقی قوه قضاییه