مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۹۸/۱۱۴۸

تاریخ نظریه:

استعلام

منظور از محل ارتکاب تخلف موضوع بند »د« تبصره یک ماده 28قانون سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران مصوب 1383چه محلی است؟ آیا شامل استان محل تخلف هم میشود؟ برای مثال ،اگر تخلف در منطقهای از شهر تهران صورت پذیرفته باشد ،آیا هیأتهای انتظامی میتوانند محل تخلف را از آن منطقه از شهر یا شهر تهران یا استان تهران قرار دهند؟ آیا تعیین استان تهران با اشکال مواجه است؟

پاسخ اداره کل حقوقی

بازگشت به استعلام شماره 9000/2/1817/1000مورخ 1398/7/14به شماره ثبت وارده 1148مورخ ،1398/7/15نظریه مشورتی این اداره کل به شرح زیر اعلام میگردد: منظور از »محل« در بند »د« تبصره یک ماده 28قانون نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران مصوب 1383آن محلی است که در مجوز پزشکی پزشک متخلف ،به عنوان محل اشتغال وی قید شده است؛ اعم از اینکه روستا ،شهر یا شهرستان باشد. دکتر احمد رفیعی معاون اداره کل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۹۸/۱۱۴۸ مورخ ۱۳۹۸/۰۸/۱۲ | مرکز حقوقی راهبرد