استعلام
نحوه تفهیم نمودن دستورات موضوع ماده 60قانون مجازات اسلامی مصوب 1392به محکوم چگونه است؟ آیا
محکوم را باید احضار کرد و به صورت شفاهی تفهیم نمود و مراتب را صورتمجلس کرد یا چنانچه در متن حکم
توضیحاتی در راستای فهماندن معنا و مفهوم دستورات آورده شود ،کفایت میکند.
پاسخ اداره کل حقوقی
بازگشت به استعلام شماره 9026/966/1631مورخ 1398/07/14به شماره ثبت وارده 1144مورخ
،1398/07/15نظریه مشورتی کمیسیون آیین دادرسی کیفری این اداره کل به شرح زیر اعلام میگردد:
دستورهای لازم الرعایه از سوی محکوم در مدت آزادی مشروط موضوع ماده 60قانون مجازات اسلامی مصوب
1392باید به محکوم تفهیم شود و نحوه تفهیم دستورها ،به صورت حضوری و با تنظیم صورتمجلس از سوی دادگاه
است که باید به امضای محکوم هم برسد.
دکتر احمد رفیعی
معاون اداره کل حقوقی قوه قضاییه