مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۹۸/۱۰۱۶

تاریخ نظریه:

استعلام

آیا سازمان مناطق آزاد تجاری میتواند برای طرح هرگونه دعوا یا دفاع و تعقیب دعاوی مربوط به سازمان از نماینده حقوقی استفاده کند و یا آن که امور مذکور باید از طریق وکلای دادگستری انجام پذیرد؟

پاسخ اداره کل حقوقی

بازگشت به استعلام شماره 980050مورخ /131398/6به شماره ثبت وارده 106مورخ ،1398/6/24نظریه مشورتی این اداره کل به شرح زیر اعلام میگردد: مستفاد از ماده 32قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب 1379و مواد 6 ،5و 27 قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری -صنعتی جمهوری اسلامی ایران مصوب 1372با اصلاحات و الحاقات بعدی و ماده 4قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ،1386سازمان هر منطقه آزاد تجاری صنعتی شرکت دولتی محسوب میگردد و بنابراین میتواند برای طرح و اقامه دعاوی یا دفاع از آنها ،نماینده حقوقی معرفی نماید. دکتر محمد علی شاه حیدری پور مدیرکل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۹۸/۱۰۱۶ مورخ ۱۳۹۸/۰۷/۰۹ | مرکز حقوقی راهبرد