مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۱۴۰۵/۲۹

تاریخ نظریه:

استعلام

چنانچه در پرونده های اجرایی مربوط به ارائه حساب دوران وکالت ،محکومعلیه از ارائه حساب خودداری کند، آیا باید اجرای این حکم قائم به شخص تلقی و محکومله به طرح دعوای احتمالی جبران خسارت قراردادی ارشاد شود و یا آنکه واحد اجرای احکام مدنی میتواند به نحو دیگری اقدام کند؟

پاسخ اداره کل حقوقی

درصورت استنکاف محکومعلیه از ارائه حساب دوره وکالت ،با توجه به اینکه انجام عمل به وسیله شخص دیگری ممکن نیست ،موضوع مشمول تبصره ماده 47قانون اجرای احکام مدنی مصوب 1356میباشد. دکتر محمدعلی شاه حیدری پور مدیر کل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۱۴۰۵/۲۹ مورخ ۱۴۰۵/۰۶/۰۱ | مرکز حقوقی راهبرد