استعلام
آیا اعتراض به تصمیم واحد ثبتی مبنی بر غیر قابل افراز دانستن ملک ،باید به طرفیت واحد ثبتی نیز اقامه شود یا
صرفاً به طرفیت مالکان مشاعی اقامه میشود؟
پاسخ اداره کل حقوقی
از آنجا که واحد ثبتی محل در خصوص قابل افراز دانستن و یا ندانستن ملک مشاعی موضوع ماده 2قانون افراز
و فروش املاک مشاع مصوب 1375صرفاً در اجرای این ماده و بر اساس وظیفه قانونی خود اتخاذ تصمیم میکند،
ذینفع نمی باشد تا در دعوای اعتراض هر یک از مالکان مشاعی به این تصمیم ،طرف دعوا قرار گیرد.
دکتر محمدعلی شاه حیدری پور
مدیر کل حقوقی قوه قضاییه