استعلام
شخصی که مال امانی را میفروشد ،مرتکب چه جرائمی شده است؟ خیانت در امانت یا انتقال مال غیر یا هر
دو؟
پاسخ اداره کل حقوقی
در فرض سؤال که شخص ،مرتکب فروش مال امانی شده است ،با توجه به اینکه رفتار واحد است؛ اما دو
عنوان مجرمانه »خیانت در امانت« و »فروش مال غیر« دارد ،موضوع مشمول مقررات ماده 131قانون
مجازات اسلامی مصوب 1392میشود.
دکتر محمدعلی شاه حیدری پور
مدیر کل حقوقی قوه قضاییه