مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۱۴۰۴/۵۲۶

تاریخ نظریه:

استعلام

آیا در خصوص حکم مقرر در ماده 2قانون حمایت خانواده مصوب ،1391اظهار نظر قاضی مشاور زن پس از ختم دادرسی صرفاً ناظر به صدور حکم در ماهیت دعواست و یا در مواردی که پرونده به صورت شکلی رد میشود؛ مانند فرض صدور قرار رد دعوا نیز باید نظر قاضی مشاور زن اخذ شود؟

پاسخ اداره کل حقوقی

وظیفه قاضی مشاور دادگاه خانواده موضوع ماده 2قانون حمایت خانواده مصوب ،1391اظهارنظر در موضوع دعوا ظرف سه روز پس از ختم دادرسی است؛ از آنجا که در فرض صدور قرار رد دعوا ،دادگاه در خصوص موضوع دعوا اتخاذ تصمیم ماهوی نمیکند ،موجبی برای جلب نظر قاضی مشاور در خصوص چنین تصمیمی وجود ندارد. دکتر محمدعلی شاه حیدری پور مدیر کل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۱۴۰۴/۵۲۶ مورخ ۱۴۰۴/۰۸/۱۸ | مرکز حقوقی راهبرد