استعلام
با عنایت به اینکه واگذاری املاک شهرداری پس از طی مراحل قانونی مزایده و یا ترک تشریفات مزایده ،مستلزم
تصویب معامله در شورای اسلامی شهر است ،چنانچه شهرداری در دعوای حقوقی به پرداخت غرامت در حق
اشخاص محکوم شود و حاضر به پرداخت غرامت به صورت معرفی ملک باشد ،با توجه به رأی دادگاه در این
خصوص ،آیا واگذاری ملک در چنین فرضی نیز مستلزم مصوبه شورای اسلامی شهر است؟
پاسخ اداره کل حقوقی
در فرض سؤال ،چنانچه بین شهرداری و محکوم له در خصوص ملک متعلق به شهرداری توافق شود ،با رعایت
موازین قانونی حاکم؛ مانند ماده 40قانون اجرای احکام مدنی مصوب 1356و بند 14ماده 70و تبصره آن از
قانون تشکیلات ،وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران مصوب 1375با اصلاحات و
الحاقات بعدی و با رعایت آییننامه مالی شهرداریها این امر با تصویب شورای اسلامی شهر صورت میپذیرد.
دکتر محمدعلی شاه حیدری پور
مدیر کل حقوقی قوه قضاییه