استعلام
با توجه به حکم ماده 18آییننامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری مصوب 2/4/1400
رئیس محترم قوه قضاییه با اصلاحات و الحاقات بعدی که مقرر داشته است انتخاب جمعی و مخفی است؛ آیا
تصویربرداری و انتشار رأی توسط رأیدهندگان مجاز است؟
پاسخ اداره کل حقوقی
از مواد 17و 18آییننامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری مصوب 1400/4/2رئیس
محترم قوه قضاییه با اصلاحات و الحاقات بعدی ،چنین مستفاد است که صرف تصویربرداری شخص رأیدهنده
از رأی خود فاقد منع قانونی است؛ اما انتشار رأی ،بهگونهای که مشمول مقررات ماده 17این آییننامه شود،
ممنوع میباشد.
دکتر محمدعلی شاه حیدری پور
مدیر کل حقوقی قوه قضاییه