مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۱۴۰۴/۳

تاریخ نظریه:

استعلام

آیا نقل و انتقال املاکی که از محل وجوه خاص خریداری شده و سند مالکیت آن به نام قوه قضاییه است ،تابع مقررات اموال و املاک دولتی است؟

پاسخ اداره کل حقوقی

از ماده 69قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب 1380با اصلاحات و الحاقات بعدی و ماده 114 قانون محاسبات عمومی کشور مصوب 1366با اصلاحات بعدی چنین مستفاد است که اموال در تملک قوه قضاییه، صرفنظر از اینکه از محل وجوه عام ،خاص خریداری و تملک شده و یا به هر طریق دیگر به مالکیت قوه قضاییه درآمده باشد ،در زمره اموال دولتی محسوب میشود و نقل و انتقال آن تابع مقررات مربوط به این قسم اموال است. بدیهی است اختیارات ریاست محترم قوه قضاییه به موجب قوانین و مقررات خاص مربوطه به قوت خود باقی است. دکتر احمد محمدی باردئی مدیر کل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۱۴۰۴/۳ مورخ ۱۴۰۴/۰۴/۲۸ | مرکز حقوقی راهبرد