مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۱۴۰۳/۷۲۷

تاریخ نظریه:

استعلام

آیا قانون معافیت مشمولان بالای سی و پنج سال سن دارای دو فرزند موضوع تبصره یک بند »ت« ماده 102قانون برنامه پنجساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران مصوب 1403شامل مستخدمین دستگاه قضا که تعهد ده ساله خدمت آنها به پایان رسیده است و لغو تعهد در خصوص آنها معنا ندارد ،میشود؟ توضیح آنکه ،سازمان نظام وظیفه در برخی موارد اعلام میدارد قانون یادشده شامل متعهدین قوه قضاییه نمیشود و موضوع را منوط به لغو تعهد خدمت آنها میداند.

پاسخ اداره کل حقوقی

اعمال معافیت از خدمت نظام وظیفه موضوع تبصره یک بند »ت« ماده 102قانون برنامه پنجساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران مصوب ،1403در خصوص کارکنان قضایی مشمول قانون گذرانیدن مدت خدمت وظیفه فارغالتحصیلان دانشکده علوم قضایی در محاکم قضایی کشور مصوب 1373با اصلاحات و الحاقات بعدی که نسبت به تعهد خدمت خود اقدام نمودهاند ،سالبه به انتفاء موضوع است. دکتر احمد محمدی باردئی مدیر کل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۱۴۰۳/۷۲۷ مورخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ | مرکز حقوقی راهبرد