استعلام
تصمیم دادگاه تجدید نظر مبنی بر رد اعتراض تجدید نظرخواه به قرار رد دادخواست تجدید نظرخواهی و تأیید
قرار معترضعنه )در امور حقوقی( حکم است یا قرار؟ در فرض انطباق با یکی از جهات اعاده دادرسی موضوع
ماده 426قانون یادشده ،آیا این تصمیم قابلیت اعاده دادرسی دارد؟
پاسخ اداره کل حقوقی
با توجه به ماده 299قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب 1379و لحاظ
آنکه تصمیم دادگاه تجدید نظر در تأیید قرار رد دادخواست تجدید نظرخواهی ،راجع به ماهیت دعوا نیست؛ لذا
حکم محسوب نمیشود و از شمول ماده 426این قانون خروج موضوعی دارد.
دکتر احمد محمدی باردئی
مدیر کل حقوقی قوه قضاییه