استعلام
آیا حکم مقرر در ماده 27قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب 1392با توجه به قید قابلیت مصرف انسانی
مذکور در ماده شامل داروهای دامی نیز میباشد؟
پاسخ اداره کل حقوقی
به صراحت ماده 27اصلاحی 10/11/1400قانون قاچاق کالا و ارز اصلاحی ،1400این ماده ناظر به داروهای
دامی نیست و دلیلی نیز بر نسخ تبصره 5ماده 3قانون الحاق یک تبصره به ماده یک و اصلاح ماده 3قانون
مربوط به مقررات امور پزشکی و دارویی و آشامیدنی مصوب 10/12/1379وجود ندارد.
روح اله رئیسی
معاون اداره کل حقوقی قوه قضاییه