استعلام
با عنایت به مواد 27و 44قانون امور حسبی مصوب ،1319رأی وحدت رویه شماره 800مورخ 11/4/1336
هیأت عمومی دیوان عالی کشور و مواد 330و 367قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور
مدنی مصوب ،1379آیا رأی دادگاه مبنی بر نصب قیم قابل تجدید نظر است؟
پاسخ اداره کل حقوقی
نصب قیم موضوع ماده 1222قانون مدنی و ماده 65قانون امورحسبی مصوب 1319در زمره تصمیمات قابل
تجدید نظر موضوع ماده 66قانون اخیرالذکر نیست .در بند »ب« ماده 331قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی
و انقلاب در امور مدنی مصوب 1379احکام صادره در دعاوی غیر مالی قابل تجدید نظر دانسته شده و در این
ماده در خصوص »امور« تعیین تکلیف نشده است؛ لذا تصمیم دادگاه پیرامون نصب قیم قابل تجدید نظرخواهی
نیست.
دکتر احمد محمدی باردئی
مدیر کل حقوقی قوه قضاییه