مرکز حقوقی راهبردوابسته به اندیشکده راهبرد اقتصاد
اداره کل حقوقی قوه قضاییه

نظریه مشورتی ۷/۱۴۰۱/۷۱

تاریخ نظریه:

استعلام

در جرایم درجه هفت آیا دادستان میتواند از رای صادره تقاضای تجدید نظر خواهی کند؟ آیا اساساً نیازی به ابلاغ رای دادگاه در جرایم درجه هفت به دادستان وجود دارد یا خیر؟

پاسخ اداره کل حقوقی

طرح مستقیم پرونده در دادگاه با توجه به اطلاق بند »پ« ماده 433قانون آییندادرسی کیفری ،منافی حق تجدیدنظرخواهی دادستان نیست؛ بنابراین آراء دادگاه در خصوص جرایم درجه هفت نیز باید به دادستان ابلاغ شود. روح اله رئیسی معاون اداره کل حقوقی قوه قضاییه
نظریه مشورتی ۷/۱۴۰۱/۷۱ مورخ ۱۴۰۱/۰۲/۰۶ | مرکز حقوقی راهبرد