استعلام
در صورتی که محکومعلیه در مقام معرفی مال جهت اجرای حکم ،طلب قطعی خود از شخص ثالث )شهرداری و
یا مراجع دولتی( که دارای مهلت در پرداخت است را معرفی کند ،آیا با معرفی این طلب که عملاً مواعد پرداخت
آن فرا نرسیده است ،اجرای ماده 3قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی مصوب 1394منتفی میشود؟
پاسخ اداره کل حقوقی
اقدام محکومعلیه مبنی بر معرفی طلب قطعی خود نزد شخص ثالث )شهرداری و یا مراجع دولتی( که دارای مهلت
بوده و موعد آن فرا نرسیده است ،به سبب آنکه ،تا زمان فرا رسیدن موعد ،استیفای محکومبه از آن میسر نیست،
مانع از بازداشت محکومعلیه وفق ماده 3قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی مصوب 1394با رعایت مقررات
این قانون نخواهد بود.
دکتر احمد محمدی باردئی
مدیر کل حقوقی قوه قضاییه